Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16168
Title: | Аналіз структури туристичного підприємства |
Other Titles: | Analysis of the structure of a tourist enterprise Анализ структуры туристического предприятия |
Authors: | Артеменко, О. О. Колпаченко, Н. М. |
Keywords: | туризм;менеджмент;організація мотивація;фінансування;організаційна структура;аналіз;tourism;management;organization;motivation;funding;organizational structure;analyze;туризм;менеджмент;организация;мотивация;финансирования;организационная структура;анализ |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Citation: | Артеменко О. О., Колпаченко Н. М. Аналіз структури туристичного підприємства. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 188 «Економічні науки». 2017. С. 39-45. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 188. |
Abstract: | В статті розглянуті питання які необхідно розглянути при створенні структури туристичного підприємства, щоб забезпечувати організацію та високий рівень надання туристичних послуг , координацію та контроль діяльності своїх підрозділів і працівників. Зокрема зазначено, що структури туристичних організацій відрізняються складністю (тобто рівнем поділу діяльності на різні функції), формалізацією (тобто ступенем використання наперед встановлених правил та процедур), співвідношенням централізації та децентралізації (тобто рівнями на яких ухвалюються управлінські рішення). The article describes the issues that need to be considered when creating the structure of tourist enterprises to ensure the organization and a high level of tourist services , coordinating and monitoring the activities of their departments and employees. In particular noted that the structure of tourist organizations are complex (i.e. degree of division activities for different features), the formalization (i.e. the degree of use of pre-established rules and procedures), the ratio of centralization and decentralization (i.e. the levels at which management decisions). В статье рассмотренные вопросы которые необходимо рассмотреть при составлении структуры туристического предприятия для обеспечения организации и высокого уровня предоставления туристических услуг, координацию и контроль деятельности своих подразделений и сотрудников. В частности обращено внимание на то что структуры туристических организаций отличаются сложностью (то есть, уровнем деления деятельности на разные функции ), формализацией (то есть степенью использования заранее составленных правил и процедур), соотношением централизации и децентрализации (то есть уровнями на каких согласовываются управленческие решения.) |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16168 |
Appears in Collections: | Випуск 188: Економічні науки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
7_188_2017.pdf | 355.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.