Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16146
Назва: Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинними гідробіонтами
Автори: Крамаренко, Дмитро Павлович
Гіренко, Наталія Ігорівна
Дата публікації: 10-лип-2018
Бібліографічний опис: Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинними гідробіонтами. Патент України на корисну модель № 126915, МПК A23L 13/40 (2016.01) A23L 17/60 (2016.01). Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко. № u 2018 01082. Заявл. 05.02.2018. Опубл. 10.07.2018, Бюл.№ 13. 7 с.
Серія/номер: 11;126915
Короткий огляд (реферат): Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинними гідробіонтами передбачає додавання перцю чорного меленого, біологічно активної водоростевої добавки, цибулі ріпчастої, печериць та подрібненого котлетного м'яса. Після перемішування здійснюють шприцювання у целофанову оболонку, охолодження до температури 3-5 °C або заморожування до досягнення температури в центрі батона -17…-19 °C. Під час перемішування додають як жировий компонент емульсійну систему з гідролізатом колагену риби на основі соняшникової олії і жиру свинячого, як додаткові компоненти відварну протерту квасолю і січену зелень, яйця курячі або меланж, а як біологічну добавку порошки рослинних гідробіонтів (водоростей - цистозіри і ламінарії; або рослин - зостери і ряски малої).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16146
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
126915.pdf187.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.