Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16146
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крамаренко, Дмитро Павлович | - |
dc.contributor.author | Гіренко, Наталія Ігорівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-29T14:38:36Z | - |
dc.date.available | 2022-11-29T14:38:36Z | - |
dc.date.issued | 2018-07-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинними гідробіонтами. Патент України на корисну модель № 126915, МПК A23L 13/40 (2016.01) A23L 17/60 (2016.01). Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко. № u 2018 01082. Заявл. 05.02.2018. Опубл. 10.07.2018, Бюл.№ 13. 7 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16146 | - |
dc.description.abstract | Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинними гідробіонтами передбачає додавання перцю чорного меленого, біологічно активної водоростевої добавки, цибулі ріпчастої, печериць та подрібненого котлетного м'яса. Після перемішування здійснюють шприцювання у целофанову оболонку, охолодження до температури 3-5 °C або заморожування до досягнення температури в центрі батона -17…-19 °C. Під час перемішування додають як жировий компонент емульсійну систему з гідролізатом колагену риби на основі соняшникової олії і жиру свинячого, як додаткові компоненти відварну протерту квасолю і січену зелень, яйця курячі або меланж, а як біологічну добавку порошки рослинних гідробіонтів (водоростей - цистозіри і ламінарії; або рослин - зостери і ряски малої). | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;126915 | - |
dc.title | Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинними гідробіонтами | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
126915.pdf | 187.44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.