Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16146
Название: | Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинними гідробіонтами |
Авторы: | Крамаренко, Дмитро Павлович Гіренко, Наталія Ігорівна |
Дата публикации: | 10-июл-2018 |
Библиографическое описание: | Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинними гідробіонтами. Патент України на корисну модель № 126915, МПК A23L 13/40 (2016.01) A23L 17/60 (2016.01). Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко. № u 2018 01082. Заявл. 05.02.2018. Опубл. 10.07.2018, Бюл.№ 13. 7 с. |
Серия/номер: | 11;126915 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинними гідробіонтами передбачає додавання перцю чорного меленого, біологічно активної водоростевої добавки, цибулі ріпчастої, печериць та подрібненого котлетного м'яса. Після перемішування здійснюють шприцювання у целофанову оболонку, охолодження до температури 3-5 °C або заморожування до досягнення температури в центрі батона -17…-19 °C. Під час перемішування додають як жировий компонент емульсійну систему з гідролізатом колагену риби на основі соняшникової олії і жиру свинячого, як додаткові компоненти відварну протерту квасолю і січену зелень, яйця курячі або меланж, а як біологічну добавку порошки рослинних гідробіонтів (водоростей - цистозіри і ламінарії; або рослин - зостери і ряски малої). |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16146 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
126915.pdf | 187.44 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.