Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16143
Назва: | Спосіб виготовлення збивних цукерок |
Автори: | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Самохвалова, Ольга Володимирівна Шкляєв, Олексій Миколайович Касабова, Катерина Рубенівна Якименко, Дар'я Олексіївна |
Дата публікації: | 25-тра-2018 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виготовлення збивних цукерок. Патент України на корисну модель № 125704, МПК A23G 3/52 (2006.01). О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Самохвалова, О. М. Шкляєв, К. Р. Касабова, Д. О. Якименко. № u 2017 11468. Заявл. 23.11.2017. Опубл. 25.05.2018, Бюл.№ 10. 4 с. |
Серія/номер: | 11;125704 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виготовлення збивних цукерок що включає уварювання цукрово-патоково-агарового сиропу, охолодження сиропу, збивання сиропу з розчином сухого яєчного білка, змішування з попередньо збитою сумішшю жирів рослинних у стверділому вигляді з молоком незбираним згущеним, іншими рецептурними компонентами, формування розмазуванням, структурування, розрізання на корпуси, глазурування, фасування та пакування. Частина жирів рослинних у стверділому вигляді замінюють подрібненим насінням чіа, яке вносять в кількості 10…50 % від маси жирів рослинних на стадії збивання суміші жирів рослинних у стверділому вигляді з молоком незбираним згущеним. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16143 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
125704.pdf | 152.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.