Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16143
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна | - |
dc.contributor.author | Самохвалова, Ольга Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Шкляєв, Олексій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Касабова, Катерина Рубенівна | - |
dc.contributor.author | Якименко, Дар'я Олексіївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-29T14:16:16Z | - |
dc.date.available | 2022-11-29T14:16:16Z | - |
dc.date.issued | 2018-05-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виготовлення збивних цукерок. Патент України на корисну модель № 125704, МПК A23G 3/52 (2006.01). О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Самохвалова, О. М. Шкляєв, К. Р. Касабова, Д. О. Якименко. № u 2017 11468. Заявл. 23.11.2017. Опубл. 25.05.2018, Бюл.№ 10. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16143 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виготовлення збивних цукерок що включає уварювання цукрово-патоково-агарового сиропу, охолодження сиропу, збивання сиропу з розчином сухого яєчного білка, змішування з попередньо збитою сумішшю жирів рослинних у стверділому вигляді з молоком незбираним згущеним, іншими рецептурними компонентами, формування розмазуванням, структурування, розрізання на корпуси, глазурування, фасування та пакування. Частина жирів рослинних у стверділому вигляді замінюють подрібненим насінням чіа, яке вносять в кількості 10…50 % від маси жирів рослинних на стадії збивання суміші жирів рослинних у стверділому вигляді з молоком незбираним згущеним. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;125704 | - |
dc.title | Спосіб виготовлення збивних цукерок | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
125704.pdf | 152.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.