Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16143
Название: Спосіб виготовлення збивних цукерок
Авторы: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Шкляєв, Олексій Миколайович
Касабова, Катерина Рубенівна
Якименко, Дар'я Олексіївна
Дата публикации: 25-мая-2018
Библиографическое описание: Спосіб виготовлення збивних цукерок. Патент України на корисну модель № 125704, МПК A23G 3/52 (2006.01). О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Самохвалова, О. М. Шкляєв, К. Р. Касабова, Д. О. Якименко. № u 2017 11468. Заявл. 23.11.2017. Опубл. 25.05.2018, Бюл.№ 10. 4 с.
Серия/номер: 11;125704
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виготовлення збивних цукерок що включає уварювання цукрово-патоково-агарового сиропу, охолодження сиропу, збивання сиропу з розчином сухого яєчного білка, змішування з попередньо збитою сумішшю жирів рослинних у стверділому вигляді з молоком незбираним згущеним, іншими рецептурними компонентами, формування розмазуванням, структурування, розрізання на корпуси, глазурування, фасування та пакування. Частина жирів рослинних у стверділому вигляді замінюють подрібненим насінням чіа, яке вносять в кількості 10…50 % від маси жирів рослинних на стадії збивання суміші жирів рослинних у стверділому вигляді з молоком незбираним згущеним.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16143
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
125704.pdf152.37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.