Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16139
Назва: | Спосіб визначення кольору харчових продуктів |
Автори: | Черевко, Олександр Іванович Михайлов, Валерій Михайлович Загорулько, Андрій Миколайович Загорулько, Олексій Євгенович Ляшенко, Богдан Віталійович Черв'якова, Вікторія Андріївна Коржавих, Діана Костянтинівна |
Дата публікації: | 12-бер-2018 |
Бібліографічний опис: | Спосіб визначення кольору харчових продуктів. Патент України на корисну модель № 124046, МПК (2018.01) G01N 33/02 (2006.01) G01J 3/00. О. І. Черевко, В. М. Михайлов, А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, Б. В. Ляшенко, В. А. Черв'якова, Д. К. Коржавих. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 12264. Заявл. 11.12.2017. Опубл. 12.03.2018, Бюл.№ 5. 4 с. |
Серія/номер: | 11;124046 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб визначення кольору харчових продуктів полягає у визначенні трьох розділених основних кольорів еталонного зразка або зразка порівняння та досліджуваного зразка. При цьому, здійснюється фотографування цифровою фотокамерою досліджуваних зразків продукту із подальшим аналізуванням кольорового фотознімку в комп'ютерній графічній програмі у системі колірних координат RGB. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16139 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
124046.pdf | 151.66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.