Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16139
Название: Спосіб визначення кольору харчових продуктів
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Черв'якова, Вікторія Андріївна
Коржавих, Діана Костянтинівна
Дата публикации: 12-мар-2018
Библиографическое описание: Спосіб визначення кольору харчових продуктів. Патент України на корисну модель № 124046, МПК (2018.01) G01N 33/02 (2006.01) G01J 3/00. О. І. Черевко, В. М. Михайлов, А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, Б. В. Ляшенко, В. А. Черв'якова, Д. К. Коржавих. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 12264. Заявл. 11.12.2017. Опубл. 12.03.2018, Бюл.№ 5. 4 с.
Серия/номер: 11;124046
Краткий осмотр (реферат): Спосіб визначення кольору харчових продуктів полягає у визначенні трьох розділених основних кольорів еталонного зразка або зразка порівняння та досліджуваного зразка. При цьому, здійснюється фотографування цифровою фотокамерою досліджуваних зразків продукту із подальшим аналізуванням кольорового фотознімку в комп'ютерній графічній програмі у системі колірних координат RGB.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16139
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
124046.pdf151.66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.