Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16139
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorМихайлов, Валерій Михайлович-
dc.contributor.authorЗагорулько, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorЗагорулько, Олексій Євгенович-
dc.contributor.authorЛяшенко, Богдан Віталійович-
dc.contributor.authorЧерв'якова, Вікторія Андріївна-
dc.contributor.authorКоржавих, Діана Костянтинівна-
dc.date.accessioned2022-11-29T13:55:00Z-
dc.date.available2022-11-29T13:55:00Z-
dc.date.issued2018-03-12-
dc.identifier.citationСпосіб визначення кольору харчових продуктів. Патент України на корисну модель № 124046, МПК (2018.01) G01N 33/02 (2006.01) G01J 3/00. О. І. Черевко, В. М. Михайлов, А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, Б. В. Ляшенко, В. А. Черв'якова, Д. К. Коржавих. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 12264. Заявл. 11.12.2017. Опубл. 12.03.2018, Бюл.№ 5. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16139-
dc.description.abstractСпосіб визначення кольору харчових продуктів полягає у визначенні трьох розділених основних кольорів еталонного зразка або зразка порівняння та досліджуваного зразка. При цьому, здійснюється фотографування цифровою фотокамерою досліджуваних зразків продукту із подальшим аналізуванням кольорового фотознімку в комп'ютерній графічній програмі у системі колірних координат RGB.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;124046-
dc.titleСпосіб визначення кольору харчових продуктівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
124046.pdf151.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.