Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16139
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Михайлов, Валерій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Загорулько, Андрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Загорулько, Олексій Євгенович | - |
dc.contributor.author | Ляшенко, Богдан Віталійович | - |
dc.contributor.author | Черв'якова, Вікторія Андріївна | - |
dc.contributor.author | Коржавих, Діана Костянтинівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-29T13:55:00Z | - |
dc.date.available | 2022-11-29T13:55:00Z | - |
dc.date.issued | 2018-03-12 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб визначення кольору харчових продуктів. Патент України на корисну модель № 124046, МПК (2018.01) G01N 33/02 (2006.01) G01J 3/00. О. І. Черевко, В. М. Михайлов, А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, Б. В. Ляшенко, В. А. Черв'якова, Д. К. Коржавих. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 12264. Заявл. 11.12.2017. Опубл. 12.03.2018, Бюл.№ 5. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16139 | - |
dc.description.abstract | Спосіб визначення кольору харчових продуктів полягає у визначенні трьох розділених основних кольорів еталонного зразка або зразка порівняння та досліджуваного зразка. При цьому, здійснюється фотографування цифровою фотокамерою досліджуваних зразків продукту із подальшим аналізуванням кольорового фотознімку в комп'ютерній графічній програмі у системі колірних координат RGB. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;124046 | - |
dc.title | Спосіб визначення кольору харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
124046.pdf | 151.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.