Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16126
Назва: | Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом птиці та рослинними гідробіонтами |
Автори: | Крамаренко, Дмитро Павлович Гіренко, Наталія Ігорівна Дуб, Володимир Васильович |
Дата публікації: | 26-лют-2018 |
Бібліографічний опис: | Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом птиці та рослинними гідробіонтами. Патент України на корисну модель № 123536, МПК (2018.01) A23L 13/40 (2016.01) A23L 17/00 A22C 25/00. Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, В. В. Дуб. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 10406. Заявл. 27.10.2017. Опубл. 26.02.2018, Бюл.№ 4. 7 с. |
Серія/номер: | 11;123536 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом птиці та рослинними гідробіонтами, при якому перемішують м'ясо птиці, меланж, цибулю ріпчасту свіжу, сіль кухонну, перець чорний мелений. При цьому під час перемішування додають як жировий компонент емульсійну систему з гідролізатом колагену риби на основі соняшникової олії і жиру свинячого, як м'ясо птиці використовують м'ясо куряче або індиче біле і червоне, як додаткові компоненти відварну протерту квасолю і січену зелень, а як біологічну добавку порошки рослинних гідробіонтів (водоростей - цистозіри і ламінарії; або рослин - зостери і ряски малої), після перемішування шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують до температури 3…5 °C або заморожують до досягнення температури в центрі батона -17…-19 °C, а рецептурні компоненти беруть у наступних співвідношеннях, мас. %: м'ясо куряче або індиче 21,38…61,60 біле і червоне квасоля відварна 15,00…35,00 яйце куряче або меланж 5,00…7,00 цибуля ріпчаста очищена 6,00…7,00 емульсійна система з гідролізатом колагену риби 10,00…25,00 перець чорний мелений 0,15…0,17 січена зелень 0,50…1,50 порошок рослинного гідробіонта 1,00…2,00 сіль кухонна 0,75…0,95. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16126 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
123536.pdf | 179 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.