Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16126
Title: Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом птиці та рослинними гідробіонтами
Authors: Крамаренко, Дмитро Павлович
Гіренко, Наталія Ігорівна
Дуб, Володимир Васильович
Issue Date: 26-Feb-2018
Citation: Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом птиці та рослинними гідробіонтами. Патент України на корисну модель № 123536, МПК (2018.01) A23L 13/40 (2016.01) A23L 17/00 A22C 25/00. Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, В. В. Дуб. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 10406. Заявл. 27.10.2017. Опубл. 26.02.2018, Бюл.№ 4. 7 с.
Series/Report no.: 11;123536
Abstract: Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом птиці та рослинними гідробіонтами, при якому перемішують м'ясо птиці, меланж, цибулю ріпчасту свіжу, сіль кухонну, перець чорний мелений. При цьому під час перемішування додають як жировий компонент емульсійну систему з гідролізатом колагену риби на основі соняшникової олії і жиру свинячого, як м'ясо птиці використовують м'ясо куряче або індиче біле і червоне, як додаткові компоненти відварну протерту квасолю і січену зелень, а як біологічну добавку порошки рослинних гідробіонтів (водоростей - цистозіри і ламінарії; або рослин - зостери і ряски малої), після перемішування шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують до температури 3…5 °C або заморожують до досягнення температури в центрі батона -17…-19 °C, а рецептурні компоненти беруть у наступних співвідношеннях, мас. %: м'ясо куряче або індиче 21,38…61,60 біле і червоне квасоля відварна 15,00…35,00 яйце куряче або меланж 5,00…7,00 цибуля ріпчаста очищена 6,00…7,00 емульсійна система з гідролізатом колагену риби 10,00…25,00 перець чорний мелений 0,15…0,17 січена зелень 0,50…1,50 порошок рослинного гідробіонта 1,00…2,00 сіль кухонна 0,75…0,95.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16126
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
123536.pdf179 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.