Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16126
Название: | Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом птиці та рослинними гідробіонтами |
Авторы: | Крамаренко, Дмитро Павлович Гіренко, Наталія Ігорівна Дуб, Володимир Васильович |
Дата публикации: | 26-фев-2018 |
Библиографическое описание: | Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом птиці та рослинними гідробіонтами. Патент України на корисну модель № 123536, МПК (2018.01) A23L 13/40 (2016.01) A23L 17/00 A22C 25/00. Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, В. В. Дуб. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 10406. Заявл. 27.10.2017. Опубл. 26.02.2018, Бюл.№ 4. 7 с. |
Серия/номер: | 11;123536 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом птиці та рослинними гідробіонтами, при якому перемішують м'ясо птиці, меланж, цибулю ріпчасту свіжу, сіль кухонну, перець чорний мелений. При цьому під час перемішування додають як жировий компонент емульсійну систему з гідролізатом колагену риби на основі соняшникової олії і жиру свинячого, як м'ясо птиці використовують м'ясо куряче або індиче біле і червоне, як додаткові компоненти відварну протерту квасолю і січену зелень, а як біологічну добавку порошки рослинних гідробіонтів (водоростей - цистозіри і ламінарії; або рослин - зостери і ряски малої), після перемішування шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують до температури 3…5 °C або заморожують до досягнення температури в центрі батона -17…-19 °C, а рецептурні компоненти беруть у наступних співвідношеннях, мас. %: м'ясо куряче або індиче 21,38…61,60 біле і червоне квасоля відварна 15,00…35,00 яйце куряче або меланж 5,00…7,00 цибуля ріпчаста очищена 6,00…7,00 емульсійна система з гідролізатом колагену риби 10,00…25,00 перець чорний мелений 0,15…0,17 січена зелень 0,50…1,50 порошок рослинного гідробіонта 1,00…2,00 сіль кухонна 0,75…0,95. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16126 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
123536.pdf | 179 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.