Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16120
Назва: | Спосіб отримання напівфабрикату з молюска прісноводного |
Автори: | Головко, Микола Павлович Головко, Тетяна Миколаївна Геліх, Анна Олександрівна Крикуненко, Людмила Олександрівна |
Дата публікації: | 26-лют-2018 |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання напівфабрикату з молюска прісноводного. Патент України на корисну модель № 123319, МПК (2018.01) A23L 3/00 A23L 17/50 (2016.01). М. П. Головко, Т. М. Головко, А. О. Геліх, Л. О. Крикуненко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 08203. Заявл. 07.08.2017. Опубл. 26.02.2018, Бюл.№ 4. 5 с. |
Серія/номер: | 11;123319 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання напівфабрикату з молюска прісноводного включає миття, короткочасне зберігання, варіння, фасування і заморожування. Як основна сировина для виробництва використовується м'яке тіло двостулкового молюска роду Anodonta, яке перед термічною обробкою проходить охолодження у побутовому холодильнику до температури 2-4 °C. Варіння проводять основним способом у гідромодулі у співвідношенні 1:2. Фасування здійснюють у полістиролові пакети. Заморожування отриманого напівфабрикату здійснюють повітряним способом до температури t=-18 °C у одну стадію. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16120 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
123319.pdf | 184.25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.