Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16120
Назва: Спосіб отримання напівфабрикату з молюска прісноводного
Автори: Головко, Микола Павлович
Головко, Тетяна Миколаївна
Геліх, Анна Олександрівна
Крикуненко, Людмила Олександрівна
Дата публікації: 26-лют-2018
Бібліографічний опис: Спосіб отримання напівфабрикату з молюска прісноводного. Патент України на корисну модель № 123319, МПК (2018.01) A23L 3/00 A23L 17/50 (2016.01). М. П. Головко, Т. М. Головко, А. О. Геліх, Л. О. Крикуненко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 08203. Заявл. 07.08.2017. Опубл. 26.02.2018, Бюл.№ 4. 5 с.
Серія/номер: 11;123319
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання напівфабрикату з молюска прісноводного включає миття, короткочасне зберігання, варіння, фасування і заморожування. Як основна сировина для виробництва використовується м'яке тіло двостулкового молюска роду Anodonta, яке перед термічною обробкою проходить охолодження у побутовому холодильнику до температури 2-4 °C. Варіння проводять основним способом у гідромодулі у співвідношенні 1:2. Фасування здійснюють у полістиролові пакети. Заморожування отриманого напівфабрикату здійснюють повітряним способом до температури t=-18 °C у одну стадію.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16120
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
123319.pdf184.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.