Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16120
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, Микола Павлович-
dc.contributor.authorГоловко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorГеліх, Анна Олександрівна-
dc.contributor.authorКрикуненко, Людмила Олександрівна-
dc.date.accessioned2022-11-29T12:31:46Z-
dc.date.available2022-11-29T12:31:46Z-
dc.date.issued2018-02-26-
dc.identifier.citationСпосіб отримання напівфабрикату з молюска прісноводного. Патент України на корисну модель № 123319, МПК (2018.01) A23L 3/00 A23L 17/50 (2016.01). М. П. Головко, Т. М. Головко, А. О. Геліх, Л. О. Крикуненко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 08203. Заявл. 07.08.2017. Опубл. 26.02.2018, Бюл.№ 4. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16120-
dc.description.abstractСпосіб отримання напівфабрикату з молюска прісноводного включає миття, короткочасне зберігання, варіння, фасування і заморожування. Як основна сировина для виробництва використовується м'яке тіло двостулкового молюска роду Anodonta, яке перед термічною обробкою проходить охолодження у побутовому холодильнику до температури 2-4 °C. Варіння проводять основним способом у гідромодулі у співвідношенні 1:2. Фасування здійснюють у полістиролові пакети. Заморожування отриманого напівфабрикату здійснюють повітряним способом до температури t=-18 °C у одну стадію.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;123319-
dc.titleСпосіб отримання напівфабрикату з молюска прісноводногоuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
123319.pdf184.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.