Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16038
Title: Спосіб виробництва цукатів з редьки
Authors: Селютіна, Галина Анатоліївна
Виродова, Оксана Володимирівна
Іванніков, Павло Васильович
Issue Date: 25-Jul-2017
Citation: Спосіб виробництва цукатів з редьки. Патент України на корисну модель № 118095, МПК A23L 21/12 (2016.01) A23L 27/10 (2016.01) A23B 7/08 (2006.01). Г. А. Селютіна, О. В. Виродов, П. В. Іванніков. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 00178. Заявл. 04.01.2017. Опубл. 25.07.2017, Бюл.№ 14. 4 с.
Series/Report no.: 11;118095
Abstract: Спосіб виробництва цукатів з редьки включає підготовку плодоовочевої сировини, її варіння в цукровому сиропі, відокремлення від рідкої фази та підсушування. Також застосовують смакоароматичні добавки, при цьому як смакоароматичні добавки використовують лимонну кислоту, імбир мелений та цедру лимону та/або апельсину.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16038
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
118095.pdf144.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.