Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16038
Назва: Спосіб виробництва цукатів з редьки
Автори: Селютіна, Галина Анатоліївна
Виродова, Оксана Володимирівна
Іванніков, Павло Васильович
Дата публікації: 25-лип-2017
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва цукатів з редьки. Патент України на корисну модель № 118095, МПК A23L 21/12 (2016.01) A23L 27/10 (2016.01) A23B 7/08 (2006.01). Г. А. Селютіна, О. В. Виродов, П. В. Іванніков. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 00178. Заявл. 04.01.2017. Опубл. 25.07.2017, Бюл.№ 14. 4 с.
Серія/номер: 11;118095
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва цукатів з редьки включає підготовку плодоовочевої сировини, її варіння в цукровому сиропі, відокремлення від рідкої фази та підсушування. Також застосовують смакоароматичні добавки, при цьому як смакоароматичні добавки використовують лимонну кислоту, імбир мелений та цедру лимону та/або апельсину.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16038
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
118095.pdf144.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.