Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16038
Название: Спосіб виробництва цукатів з редьки
Авторы: Селютіна, Галина Анатоліївна
Виродова, Оксана Володимирівна
Іванніков, Павло Васильович
Дата публикации: 25-июл-2017
Библиографическое описание: Спосіб виробництва цукатів з редьки. Патент України на корисну модель № 118095, МПК A23L 21/12 (2016.01) A23L 27/10 (2016.01) A23B 7/08 (2006.01). Г. А. Селютіна, О. В. Виродов, П. В. Іванніков. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 00178. Заявл. 04.01.2017. Опубл. 25.07.2017, Бюл.№ 14. 4 с.
Серия/номер: 11;118095
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва цукатів з редьки включає підготовку плодоовочевої сировини, її варіння в цукровому сиропі, відокремлення від рідкої фази та підсушування. Також застосовують смакоароматичні добавки, при цьому як смакоароматичні добавки використовують лимонну кислоту, імбир мелений та цедру лимону та/або апельсину.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16038
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
118095.pdf144.46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.