Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16038
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСелютіна, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorВиродова, Оксана Володимирівна-
dc.contributor.authorІванніков, Павло Васильович-
dc.date.accessioned2022-11-29T07:58:07Z-
dc.date.available2022-11-29T07:58:07Z-
dc.date.issued2017-07-25-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва цукатів з редьки. Патент України на корисну модель № 118095, МПК A23L 21/12 (2016.01) A23L 27/10 (2016.01) A23B 7/08 (2006.01). Г. А. Селютіна, О. В. Виродов, П. В. Іванніков. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 00178. Заявл. 04.01.2017. Опубл. 25.07.2017, Бюл.№ 14. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16038-
dc.description.abstractСпосіб виробництва цукатів з редьки включає підготовку плодоовочевої сировини, її варіння в цукровому сиропі, відокремлення від рідкої фази та підсушування. Також застосовують смакоароматичні добавки, при цьому як смакоароматичні добавки використовують лимонну кислоту, імбир мелений та цедру лимону та/або апельсину.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;118095-
dc.titleСпосіб виробництва цукатів з редькиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
118095.pdf144.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.