Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16038
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Селютіна, Галина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Виродова, Оксана Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Іванніков, Павло Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-29T07:58:07Z | - |
dc.date.available | 2022-11-29T07:58:07Z | - |
dc.date.issued | 2017-07-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва цукатів з редьки. Патент України на корисну модель № 118095, МПК A23L 21/12 (2016.01) A23L 27/10 (2016.01) A23B 7/08 (2006.01). Г. А. Селютіна, О. В. Виродов, П. В. Іванніков. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 00178. Заявл. 04.01.2017. Опубл. 25.07.2017, Бюл.№ 14. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16038 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва цукатів з редьки включає підготовку плодоовочевої сировини, її варіння в цукровому сиропі, відокремлення від рідкої фази та підсушування. Також застосовують смакоароматичні добавки, при цьому як смакоароматичні добавки використовують лимонну кислоту, імбир мелений та цедру лимону та/або апельсину. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;118095 | - |
dc.title | Спосіб виробництва цукатів з редьки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
118095.pdf | 144.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.