Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16038
Title: | Спосіб виробництва цукатів з редьки |
Authors: | Селютіна, Галина Анатоліївна Виродова, Оксана Володимирівна Іванніков, Павло Васильович |
Issue Date: | 25-Jul-2017 |
Citation: | Спосіб виробництва цукатів з редьки. Патент України на корисну модель № 118095, МПК A23L 21/12 (2016.01) A23L 27/10 (2016.01) A23B 7/08 (2006.01). Г. А. Селютіна, О. В. Виродов, П. В. Іванніков. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 00178. Заявл. 04.01.2017. Опубл. 25.07.2017, Бюл.№ 14. 4 с. |
Series/Report no.: | 11;118095 |
Abstract: | Спосіб виробництва цукатів з редьки включає підготовку плодоовочевої сировини, її варіння в цукровому сиропі, відокремлення від рідкої фази та підсушування. Також застосовують смакоароматичні добавки, при цьому як смакоароматичні добавки використовують лимонну кислоту, імбир мелений та цедру лимону та/або апельсину. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16038 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
118095.pdf | 144.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.