Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16011
Назва: Збагачення соусів біологічно активними речовинами – запорука високої харчової цінності основної страви
Інші назви: Обогащение соусов биологически активными веществами – залог высокой пищевой ценности основного блюда
Dressing sauce biologically active substances - a pledge of high food value main dishes
Автори: Силка, І. М.
Коваль, О. В.
Козуб, М. М.
Ключові слова: антиоксиданти;жирні кислоти;рослинні олії;харчова цінність;збалансованість
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Силка І. М., Коваль О. В., Козуб М. М. Збагачення соусів біологічно активними речовинами – запорука високої харчової цінності основної страви. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 174-180.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Короткий огляд (реферат): У статті запропоновано спосіб розроблення нових рецептур комбінованих соусів шляхом часткової заміни інгредієнтів основного червоного соусу задля підвищення їхньої харчової цінності. В якості збагачувачів використовували суміш рослинних олій (оливкової, гарбузової та обліпихової).
В статье предложен способ разработки новых рецептур комбинированных соусов путем частичной замены ингредиентов основного красного соуса для повышения их пищевой ценности. В качестве обогатителей использовали смесь растительных масел (оливкового, тыквенного и облепихового).
This article provides a method for the development of new formulations of combined sauces by partial replacement of the main ingredients of red sauce to increase their nutritional value. As a dresser, a mixture of vegetable oils (olive, pumpkin and sea buckthorn).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16011
Розташовується у зібраннях:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
28_179_2016.pdf442.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.