Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16011
Название: | Збагачення соусів біологічно активними речовинами – запорука високої харчової цінності основної страви |
Другие названия: | Обогащение соусов биологически активными веществами – залог высокой пищевой ценности основного блюда Dressing sauce biologically active substances - a pledge of high food value main dishes |
Авторы: | Силка, І. М. Коваль, О. В. Козуб, М. М. |
Ключевые слова: | антиоксиданти;жирні кислоти;рослинні олії;харчова цінність;збалансованість |
Дата публикации: | 2016 |
Издательство: | ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Силка І. М., Коваль О. В., Козуб М. М. Збагачення соусів біологічно активними речовинами – запорука високої харчової цінності основної страви. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 174-180. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; |
Краткий осмотр (реферат): | У статті запропоновано спосіб розроблення нових рецептур
комбінованих соусів шляхом часткової заміни інгредієнтів основного
червоного соусу задля підвищення їхньої харчової цінності. В якості
збагачувачів використовували суміш рослинних олій (оливкової,
гарбузової та обліпихової). В статье предложен способ разработки новых рецептур комбинированных соусов путем частичной замены ингредиентов основного красного соуса для повышения их пищевой ценности. В качестве обогатителей использовали смесь растительных масел (оливкового, тыквенного и облепихового). This article provides a method for the development of new formulations of combined sauces by partial replacement of the main ingredients of red sauce to increase their nutritional value. As a dresser, a mixture of vegetable oils (olive, pumpkin and sea buckthorn). |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16011 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
28_179_2016.pdf | 442.64 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.