Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15933
Назва: Спосіб виробництва роздільного концентрату з плодоовочевої сировини
Автори: Сардаров, Азіз Мурадович
Маяк, Ольга Анатоліївна
Михайлов, Валерій Михайлович
Маяк, Віталій Іванович
Дата публікації: 25-січ-2017
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва роздільного концентрату з плодоовочевої сировини. Патент України на корисну модель № 113473, МПК (2016.01) A23B 7/005 (2006.01) A23L 2/00. А. М. Сардаров, О. А. Маяк, В. М. Михайлов, В. І. Маяк. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 08400. Заявл. 29.07.2016. Опубл. 25.01.2017, Бюл.№ 2. 4 с.
Серія/номер: 11;113473
Короткий огляд (реферат): Спосіб одержання концентрованого продукту включає купажування плодоовочевої сировини з цукром-піском, лимонною кислотою, барвниками й ароматизаторами при перемішуванні купажу під вакуумом. Сировину розділяють на сік та вичавки. Сік фільтрують та концентрують. Вичавки подрібнюють після відділення соку та сушать у вібровакуумній сушарці. Купажують концентрований сік з підсушеними вичавками.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15933
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
113473.pdf147.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.