Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15933
Название: | Спосіб виробництва роздільного концентрату з плодоовочевої сировини |
Авторы: | Сардаров, Азіз Мурадович Маяк, Ольга Анатоліївна Михайлов, Валерій Михайлович Маяк, Віталій Іванович |
Дата публикации: | 25-янв-2017 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва роздільного концентрату з плодоовочевої сировини. Патент України на корисну модель № 113473, МПК (2016.01) A23B 7/005 (2006.01) A23L 2/00. А. М. Сардаров, О. А. Маяк, В. М. Михайлов, В. І. Маяк. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 08400. Заявл. 29.07.2016. Опубл. 25.01.2017, Бюл.№ 2. 4 с. |
Серия/номер: | 11;113473 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб одержання концентрованого продукту включає купажування плодоовочевої сировини з цукром-піском, лимонною кислотою, барвниками й ароматизаторами при перемішуванні купажу під вакуумом. Сировину розділяють на сік та вичавки. Сік фільтрують та концентрують. Вичавки подрібнюють після відділення соку та сушать у вібровакуумній сушарці. Купажують концентрований сік з підсушеними вичавками. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15933 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
113473.pdf | 147.39 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.