Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15933
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСардаров, Азіз Мурадович-
dc.contributor.authorМаяк, Ольга Анатоліївна-
dc.contributor.authorМихайлов, Валерій Михайлович-
dc.contributor.authorМаяк, Віталій Іванович-
dc.date.accessioned2022-11-28T14:59:09Z-
dc.date.available2022-11-28T14:59:09Z-
dc.date.issued2017-01-25-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва роздільного концентрату з плодоовочевої сировини. Патент України на корисну модель № 113473, МПК (2016.01) A23B 7/005 (2006.01) A23L 2/00. А. М. Сардаров, О. А. Маяк, В. М. Михайлов, В. І. Маяк. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 08400. Заявл. 29.07.2016. Опубл. 25.01.2017, Бюл.№ 2. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15933-
dc.description.abstractСпосіб одержання концентрованого продукту включає купажування плодоовочевої сировини з цукром-піском, лимонною кислотою, барвниками й ароматизаторами при перемішуванні купажу під вакуумом. Сировину розділяють на сік та вичавки. Сік фільтрують та концентрують. Вичавки подрібнюють після відділення соку та сушать у вібровакуумній сушарці. Купажують концентрований сік з підсушеними вичавками.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;113473-
dc.titleСпосіб виробництва роздільного концентрату з плодоовочевої сировиниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
113473.pdf147.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.