Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15933
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сардаров, Азіз Мурадович | - |
dc.contributor.author | Маяк, Ольга Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Михайлов, Валерій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Маяк, Віталій Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-28T14:59:09Z | - |
dc.date.available | 2022-11-28T14:59:09Z | - |
dc.date.issued | 2017-01-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва роздільного концентрату з плодоовочевої сировини. Патент України на корисну модель № 113473, МПК (2016.01) A23B 7/005 (2006.01) A23L 2/00. А. М. Сардаров, О. А. Маяк, В. М. Михайлов, В. І. Маяк. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 08400. Заявл. 29.07.2016. Опубл. 25.01.2017, Бюл.№ 2. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15933 | - |
dc.description.abstract | Спосіб одержання концентрованого продукту включає купажування плодоовочевої сировини з цукром-піском, лимонною кислотою, барвниками й ароматизаторами при перемішуванні купажу під вакуумом. Сировину розділяють на сік та вичавки. Сік фільтрують та концентрують. Вичавки подрібнюють після відділення соку та сушать у вібровакуумній сушарці. Купажують концентрований сік з підсушеними вичавками. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;113473 | - |
dc.title | Спосіб виробництва роздільного концентрату з плодоовочевої сировини | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
113473.pdf | 147.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.