Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15915
Назва: | Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі |
Автори: | Діхтярь, Альона Миколаївна Кириченко, Віктор Васильович Федак, Наталя Василівна Поздняков, Володимир Васильович Тимчук, Сергій Михайлович |
Дата публікації: | 12-гру-2011 |
Бібліографічний опис: | Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі. Патент України на корисну модель № 65631, МПК (2011.01) A23D 7/01 (2006.01) A23J 7/00. А. М. Діхтярь, В. В. Кириченко, Н. В. Федак, В. В. Поздняков, С. М. Тимчук. № u201106362. Заявл. 20.05.2011. Опубл. 12.12.2011, Бюл.№ 23. 2 с. |
Серія/номер: | 11;65631 |
Короткий огляд (реферат): | Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі, що складається з рослинної олії, який відрізняється тим, що як рослинна олія використовується олія соняшнику з вмістом гліцеридів стеаринової кислоти 11-12 %. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15915 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
65631.pdf | 139.01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.