Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15915
Назва: Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі
Автори: Діхтярь, Альона Миколаївна
Кириченко, Віктор Васильович
Федак, Наталя Василівна
Поздняков, Володимир Васильович
Тимчук, Сергій Михайлович
Дата публікації: 12-гру-2011
Бібліографічний опис: Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі. Патент України на корисну модель № 65631, МПК (2011.01) A23D 7/01 (2006.01) A23J 7/00. А. М. Діхтярь, В. В. Кириченко, Н. В. Федак, В. В. Поздняков, С. М. Тимчук. № u201106362. Заявл. 20.05.2011. Опубл. 12.12.2011, Бюл.№ 23. 2 с.
Серія/номер: 11;65631
Короткий огляд (реферат): Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі, що складається з рослинної олії, який відрізняється тим, що як рослинна олія використовується олія соняшнику з вмістом гліцеридів стеаринової кислоти 11-12 %.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15915
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
65631.pdf139.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.