Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15915
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДіхтярь, Альона Миколаївна-
dc.contributor.authorКириченко, Віктор Васильович-
dc.contributor.authorФедак, Наталя Василівна-
dc.contributor.authorПоздняков, Володимир Васильович-
dc.contributor.authorТимчук, Сергій Михайлович-
dc.date.accessioned2022-11-28T13:30:33Z-
dc.date.available2022-11-28T13:30:33Z-
dc.date.issued2011-12-12-
dc.identifier.citationЖир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі. Патент України на корисну модель № 65631, МПК (2011.01) A23D 7/01 (2006.01) A23J 7/00. А. М. Діхтярь, В. В. Кириченко, Н. В. Федак, В. В. Поздняков, С. М. Тимчук. № u201106362. Заявл. 20.05.2011. Опубл. 12.12.2011, Бюл.№ 23. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15915-
dc.description.abstractЖир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі, що складається з рослинної олії, який відрізняється тим, що як рослинна олія використовується олія соняшнику з вмістом гліцеридів стеаринової кислоти 11-12 %.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;65631-
dc.titleЖир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюріuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
65631.pdf139.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.