Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15915
Название: | Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі |
Авторы: | Діхтярь, Альона Миколаївна Кириченко, Віктор Васильович Федак, Наталя Василівна Поздняков, Володимир Васильович Тимчук, Сергій Михайлович |
Дата публикации: | 12-дек-2011 |
Библиографическое описание: | Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі. Патент України на корисну модель № 65631, МПК (2011.01) A23D 7/01 (2006.01) A23J 7/00. А. М. Діхтярь, В. В. Кириченко, Н. В. Федак, В. В. Поздняков, С. М. Тимчук. № u201106362. Заявл. 20.05.2011. Опубл. 12.12.2011, Бюл.№ 23. 2 с. |
Серия/номер: | 11;65631 |
Краткий осмотр (реферат): | Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі, що складається з рослинної олії, який відрізняється тим, що як рослинна олія використовується олія соняшнику з вмістом гліцеридів стеаринової кислоти 11-12 %. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15915 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
65631.pdf | 139.01 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.