Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15899
Назва: Спосіб виробництва зефіру
Автори: Теліга, Роман Юрійович
Дюкарева, Галина Іванівна
Дейниченко, Григорій Вікторович
Дата публікації: 10-жов-2011
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва зефіру. Патент України на корисну модель № 63350, МПК (2011.01) A23G 3/00. Р. Ю. Теліга, Г. І. Дюкарева, Г. В. Дейниченко. № u201102083. Заявл. 22.02.2011. Опубл. 10.10.2011, Бюл.№ 19. 2 с.
Серія/номер: 11;63350
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва зефіру, що включає приготування суміші шляхом уварювання агаро-цукрово-паточного сиропу, збивання отриманої маси, додавання смакових і ароматичних речовин, отримання зефірної маси, формування виробів і їх структуроутворення, який відрізняється тим, що, на стадії приготування зефірної маси, разом з іншими компонентами вносять сухий еламін в кількості 0,5-1,2 %, пюре чорної смородини та вишні в кількості 90 г/кг, клітковину в кількості 0,6-1,2 %.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15899
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
63350.pdf133.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.