Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15899
Название: | Спосіб виробництва зефіру |
Авторы: | Теліга, Роман Юрійович Дюкарева, Галина Іванівна Дейниченко, Григорій Вікторович |
Дата публикации: | 10-окт-2011 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва зефіру. Патент України на корисну модель № 63350, МПК (2011.01) A23G 3/00. Р. Ю. Теліга, Г. І. Дюкарева, Г. В. Дейниченко. № u201102083. Заявл. 22.02.2011. Опубл. 10.10.2011, Бюл.№ 19. 2 с. |
Серия/номер: | 11;63350 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва зефіру, що включає приготування суміші шляхом уварювання агаро-цукрово-паточного сиропу, збивання отриманої маси, додавання смакових і ароматичних речовин, отримання зефірної маси, формування виробів і їх структуроутворення, який відрізняється тим, що, на стадії приготування зефірної маси, разом з іншими компонентами вносять сухий еламін в кількості 0,5-1,2 %, пюре чорної смородини та вишні в кількості 90 г/кг, клітковину в кількості 0,6-1,2 %. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15899 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
63350.pdf | 133.31 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.