Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15899
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Теліга, Роман Юрійович | - |
dc.contributor.author | Дюкарева, Галина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій Вікторович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-28T12:14:57Z | - |
dc.date.available | 2022-11-28T12:14:57Z | - |
dc.date.issued | 2011-10-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва зефіру. Патент України на корисну модель № 63350, МПК (2011.01) A23G 3/00. Р. Ю. Теліга, Г. І. Дюкарева, Г. В. Дейниченко. № u201102083. Заявл. 22.02.2011. Опубл. 10.10.2011, Бюл.№ 19. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15899 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва зефіру, що включає приготування суміші шляхом уварювання агаро-цукрово-паточного сиропу, збивання отриманої маси, додавання смакових і ароматичних речовин, отримання зефірної маси, формування виробів і їх структуроутворення, який відрізняється тим, що, на стадії приготування зефірної маси, разом з іншими компонентами вносять сухий еламін в кількості 0,5-1,2 %, пюре чорної смородини та вишні в кількості 90 г/кг, клітковину в кількості 0,6-1,2 %. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;63350 | - |
dc.title | Спосіб виробництва зефіру | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.