Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15899
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТеліга, Роман Юрійович-
dc.contributor.authorДюкарева, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.date.accessioned2022-11-28T12:14:57Z-
dc.date.available2022-11-28T12:14:57Z-
dc.date.issued2011-10-10-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва зефіру. Патент України на корисну модель № 63350, МПК (2011.01) A23G 3/00. Р. Ю. Теліга, Г. І. Дюкарева, Г. В. Дейниченко. № u201102083. Заявл. 22.02.2011. Опубл. 10.10.2011, Бюл.№ 19. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15899-
dc.description.abstractСпосіб виробництва зефіру, що включає приготування суміші шляхом уварювання агаро-цукрово-паточного сиропу, збивання отриманої маси, додавання смакових і ароматичних речовин, отримання зефірної маси, формування виробів і їх структуроутворення, який відрізняється тим, що, на стадії приготування зефірної маси, разом з іншими компонентами вносять сухий еламін в кількості 0,5-1,2 %, пюре чорної смородини та вишні в кількості 90 г/кг, клітковину в кількості 0,6-1,2 %.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;63350-
dc.titleСпосіб виробництва зефіруuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
63350.pdf133.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.