Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15899
Title: Спосіб виробництва зефіру
Authors: Теліга, Роман Юрійович
Дюкарева, Галина Іванівна
Дейниченко, Григорій Вікторович
Issue Date: 10-Oct-2011
Citation: Спосіб виробництва зефіру. Патент України на корисну модель № 63350, МПК (2011.01) A23G 3/00. Р. Ю. Теліга, Г. І. Дюкарева, Г. В. Дейниченко. № u201102083. Заявл. 22.02.2011. Опубл. 10.10.2011, Бюл.№ 19. 2 с.
Series/Report no.: 11;63350
Abstract: Спосіб виробництва зефіру, що включає приготування суміші шляхом уварювання агаро-цукрово-паточного сиропу, збивання отриманої маси, додавання смакових і ароматичних речовин, отримання зефірної маси, формування виробів і їх структуроутворення, який відрізняється тим, що, на стадії приготування зефірної маси, разом з іншими компонентами вносять сухий еламін в кількості 0,5-1,2 %, пюре чорної смородини та вишні в кількості 90 г/кг, клітковину в кількості 0,6-1,2 %.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15899
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
63350.pdf133.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.