Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15873
Назва: | Спосіб виробництва заморожених напівфабрикатів |
Автори: | Янчева, Марина Олександрівна Яковлева, Юлія Володимирівна |
Дата публікації: | 12-вер-2011 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва заморожених напівфабрикатів. Патент України на корисну модель № 62694, МПК A23B 4/06 (2006.01). М. О. Янчева, Ю. В. Яковлева. № u201101590. Заявл. 11.02.2011. Опубл. 12.09.2011, Бюл.№ 17. 3 с. |
Серія/номер: | 11;62694 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів, що включає приготування фаршу на м'ясорубці, перемішування до утворення однорідної консистенції, формування, заморожування, нарізання на порції, панірування, упаковку та зберігання, який відрізняється тим, що на стадії перемішування м'ясного фаршу додатково вводять композицію "КріоЛакт", при наступному співвідношенні компонентів фаршу: Сировина та допоміжні матеріали, прянощі: вага, кг Яловичина жилована II ґатунку 100,0 Композиція „КріоЛакт" 7,0 Вода питна 12,0. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15873 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
62694.pdf | 151.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.