Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15873
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorЯковлева, Юлія Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-11-28T09:31:35Z-
dc.date.available2022-11-28T09:31:35Z-
dc.date.issued2011-09-12-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва заморожених напівфабрикатів. Патент України на корисну модель № 62694, МПК A23B 4/06 (2006.01). М. О. Янчева, Ю. В. Яковлева. № u201101590. Заявл. 11.02.2011. Опубл. 12.09.2011, Бюл.№ 17. 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15873-
dc.description.abstractСпосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів, що включає приготування фаршу на м'ясорубці, перемішування до утворення однорідної консистенції, формування, заморожування, нарізання на порції, панірування, упаковку та зберігання, який відрізняється тим, що на стадії перемішування м'ясного фаршу додатково вводять композицію "КріоЛакт", при наступному співвідношенні компонентів фаршу: Сировина та допоміжні матеріали, прянощі: вага, кг Яловичина жилована II ґатунку 100,0 Композиція „КріоЛакт" 7,0 Вода питна 12,0.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;62694-
dc.titleСпосіб виробництва заморожених напівфабрикатівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
62694.pdf151.39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.