Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15873
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorЯковлева, Юлія Володимирівна-
dc.date.accessioned2022-11-28T09:31:35Z-
dc.date.available2022-11-28T09:31:35Z-
dc.date.issued2011-09-12-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва заморожених напівфабрикатів. Патент України на корисну модель № 62694, МПК A23B 4/06 (2006.01). М. О. Янчева, Ю. В. Яковлева. № u201101590. Заявл. 11.02.2011. Опубл. 12.09.2011, Бюл.№ 17. 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15873-
dc.description.abstractСпосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів, що включає приготування фаршу на м'ясорубці, перемішування до утворення однорідної консистенції, формування, заморожування, нарізання на порції, панірування, упаковку та зберігання, який відрізняється тим, що на стадії перемішування м'ясного фаршу додатково вводять композицію "КріоЛакт", при наступному співвідношенні компонентів фаршу: Сировина та допоміжні матеріали, прянощі: вага, кг Яловичина жилована II ґатунку 100,0 Композиція „КріоЛакт" 7,0 Вода питна 12,0.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;62694-
dc.titleСпосіб виробництва заморожених напівфабрикатівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
62694.pdf151.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.