Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15873
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янчева, Марина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Яковлева, Юлія Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-28T09:31:35Z | - |
dc.date.available | 2022-11-28T09:31:35Z | - |
dc.date.issued | 2011-09-12 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва заморожених напівфабрикатів. Патент України на корисну модель № 62694, МПК A23B 4/06 (2006.01). М. О. Янчева, Ю. В. Яковлева. № u201101590. Заявл. 11.02.2011. Опубл. 12.09.2011, Бюл.№ 17. 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15873 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів, що включає приготування фаршу на м'ясорубці, перемішування до утворення однорідної консистенції, формування, заморожування, нарізання на порції, панірування, упаковку та зберігання, який відрізняється тим, що на стадії перемішування м'ясного фаршу додатково вводять композицію "КріоЛакт", при наступному співвідношенні компонентів фаршу: Сировина та допоміжні матеріали, прянощі: вага, кг Яловичина жилована II ґатунку 100,0 Композиція „КріоЛакт" 7,0 Вода питна 12,0. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;62694 | - |
dc.title | Спосіб виробництва заморожених напівфабрикатів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.