Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15873
Название: Спосіб виробництва заморожених напівфабрикатів
Авторы: Янчева, Марина Олександрівна
Яковлева, Юлія Володимирівна
Дата публикации: 12-сен-2011
Библиографическое описание: Спосіб виробництва заморожених напівфабрикатів. Патент України на корисну модель № 62694, МПК A23B 4/06 (2006.01). М. О. Янчева, Ю. В. Яковлева. № u201101590. Заявл. 11.02.2011. Опубл. 12.09.2011, Бюл.№ 17. 3 с.
Серия/номер: 11;62694
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів, що включає приготування фаршу на м'ясорубці, перемішування до утворення однорідної консистенції, формування, заморожування, нарізання на порції, панірування, упаковку та зберігання, який відрізняється тим, що на стадії перемішування м'ясного фаршу додатково вводять композицію "КріоЛакт", при наступному співвідношенні компонентів фаршу: Сировина та допоміжні матеріали, прянощі: вага, кг Яловичина жилована II ґатунку 100,0 Композиція „КріоЛакт" 7,0 Вода питна 12,0.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15873
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
62694.pdf151.39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.