Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15862
Название: Спосіб виробництва овочевого морозива
Авторы: Погожих, Микола Іванович
Одарченко, Дмитро Миколайович
Одарченко, Андрій Миколайович
Даниленко, Лариса Володимирівна
Мовчан, Альона Олександрівна
Дата публикации: 25-июл-2011
Библиографическое описание: Спосіб виробництва овочевого морозива. Патент України на корисну модель № 61775, МПК (2011.01) A23L 1/212 (2006.01) A23G 9/00. М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко, Л. В. Даниленко, А. О. Мовчан. № u201100962. Заявл. 28.01.2011. Опубл. 25.07.2011, Бюл.№ 14. 2 с.
Серия/номер: 11;61775
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва овочевого морозива, який включає змішування рецептурних компонентів: пюре та соку томатів, цукру бурякового, агару, лимонної кислоти харчової, води та наступну пастеризацію суміші з води, пюре та цукру за температури 75 °С з витримкою упродовж 15 хвилин (причому 25 % цукру бурякового від його загальної кількості за рецептурою йде на приготування інвертного сиропу), гомогенізацію, охолодження, фрезерування, закалювання, дозакалювання, який відрізняється тим, що до рецептурного складу входить тільки овочевий сік (плазма), який отримується шляхом подрібнення, центрифугування, фільтрації та відокремлення рідкої та твердої фази шляхом дворазового циклу заморожуваннярозморожвання (температура -18 °С) за наступною схемою: заморожування-розморожуванняцентрифугування-фільтрація, причому рідина, яка виділяється під час центрифугування твердої фази, додається до загального об'єму соку, а тверда фаза, яка відділяється під час центрифугування рідкої фази - до загальної кількості м'якоті; попередньо просіяна сіль змішується з рідкою фазою у наступному співвідношенні (у кг на 1 т): овочева плазма 990 сіль 10, після чого морозиво зберігається (температура - 15…-18 °С).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15862
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
61775.pdf133.47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.