Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15824
Назва: | Інтенсифікація технології водоочищення для харчових підприємств |
Інші назви: | Интенсификация технологии водоочистки для пищевых предприятий Intensification of technology of the purification of water for food enterprises |
Автори: | Литвиненко, О. А. Некоз, О.І . Пащенко, Б. С. |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Литвиненко О. А., Некоз О.І ., Пащенко Б. С. Інтенсифікація технології водоочищення для харчових підприємств. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 139-146. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; |
Короткий огляд (реферат): | У статті досліджено і запропоновано спосіб знезараження
питної води від патогенних мікроорганізмів з її подальшим
доочищенням за допомогою мембранного фільтрувального модуля.
Показана доцільність використання даного способу у харчовій та
інших галузях промисловості. В статье исследован и предложен способ обеззараживания питьевой воды от патогенных микроорганизмов с ее последующей доочисткой мембранным фильтрующим модулем. Показана целесообразность использования данного способа в пищевой и других отраслях промышленности. Authors researched and proposals method of the disinfection of drinking water from pathogenic microorganisms with its subsequent purification by the membrane filtration module in the articles. Authors showed the expediency of using this method in food and other industries. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15824 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
23_179_2016.pdf | 435.15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.