Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15824
Название: Інтенсифікація технології водоочищення для харчових підприємств
Другие названия: Интенсификация технологии водоочистки для пищевых предприятий
Intensification of technology of the purification of water for food enterprises
Авторы: Литвиненко, О. А.
Некоз, О.І .
Пащенко, Б. С.
Дата публикации: 2016
Издательство: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Литвиненко О. А., Некоз О.І ., Пащенко Б. С. Інтенсифікація технології водоочищення для харчових підприємств. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 139-146.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Краткий осмотр (реферат): У статті досліджено і запропоновано спосіб знезараження питної води від патогенних мікроорганізмів з її подальшим доочищенням за допомогою мембранного фільтрувального модуля. Показана доцільність використання даного способу у харчовій та інших галузях промисловості.
В статье исследован и предложен способ обеззараживания питьевой воды от патогенных микроорганизмов с ее последующей доочисткой мембранным фильтрующим модулем. Показана целесообразность использования данного способа в пищевой и других отраслях промышленности.
Authors researched and proposals method of the disinfection of drinking water from pathogenic microorganisms with its subsequent purification by the membrane filtration module in the articles. Authors showed the expediency of using this method in food and other industries.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15824
Располагается в коллекциях:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
23_179_2016.pdf435.15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.