Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15816
Title: Дослідження модельних фаршів на основі м'яса качки пекінської
Other Titles: Исследование модельных фаршей на основе мяса утки пекинской
The study of model minced meat based on meat duck peking
Authors: Божко, Н. В.
Тищенко, В. І.
Пасічний, В. М.
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Божко Н. В., Тищенко В. І., Пасічний В. М. Дослідження модельних фаршів на основі м'яса качки пекінської. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 108-115.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Abstract: У статті наведені результати досліджень функціональнотехнологічних та структурно-механічних властивостей модельних фаршів, розроблених на основі мяса качки Пекінської та з використанням мяса птиці механічного обвалювання індичого. Оптимальною рецептурою із високими емульгуючими та структурно-механічними властивостями можна вважати рецептуру № 1 із вмістом мяса качки Пекінської 33 % і МПМО індичого – 18 %.
В статье приведены результаты исследований функционально-технологических и структурно-механических свойств модельных фаршей, разработанных на основе мяса утки Пекинской и с использованием мяса птицы механической обвалки индюшиного. Оптимальной рецептурой с высокими эмульгирующими и структурно-механическими свойствами можно считать рецептуру № 1 с содержанием мяса утки Пекинской 33 % и МПМО индюшиного – 18 %.
In article is shown the results of research of functionaltechnological and structural-mechanical properties of model minced meat, developed on the basis of the Peking duck meat and the use of poultry meat mechanically separated turkey. The optimum recipe with high emulsifying and structural-mechanical properties can be considered as recipe №. 1,which containing the duck meat Peking 33% and PMMS of turkey – 18 %.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15816
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18_179_2016.pdf421.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.