Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15815
Название: | Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування |
Другие названия: | Рыбный фарш как сырье для производства поликомпонентных продуктов питания Minced fish as raw material for the production of multi-component food products |
Авторы: | Тищенко, В. І. Божко, Н. В. Пасічний, В. М. |
Дата публикации: | 2016 |
Издательство: | ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Тищенко В. І., Божко Н. В., Пасічний В. М. Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 100-107. |
Серия/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; |
Краткий осмотр (реферат): | У статті наведені результати досліджень біологічної та
харчової цінності рибної сировини, її хімічного складу та вплив цих
показників на функціонально-технологічні і структурно-механічні
властивості фаршу, та можливості застосування рибного фаршу у
виробництві ковбасних виробів та напівфабрикатів. В статье приведены результаты исследований биологической и пищевой ценности рыбного сырья, его химического состава и влияние этих показателей на функционально-технологические и структурно-механические свойства фарша, и возможности применения рыбного фарша в производстве колбасных изделий и полуфабрикатов. In article results of research of biological and nutritional value of fish raw material, its chemical composition and the influence of these parameters on the functional-technological and structural-mechanical properties of minced meat, and the possibility of using minced fish in the production of sausages and semi-finished products. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15815 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
17_179_2016.pdf | 367.3 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.