Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15815
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тищенко, В. І. | - |
dc.contributor.author | Божко, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Пасічний, В. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-27T19:09:12Z | - |
dc.date.available | 2022-11-27T19:09:12Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Тищенко В. І., Божко Н. В., Пасічний В. М. Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 100-107. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15815 | - |
dc.description.abstract | У статті наведені результати досліджень біологічної та харчової цінності рибної сировини, її хімічного складу та вплив цих показників на функціонально-технологічні і структурно-механічні властивості фаршу, та можливості застосування рибного фаршу у виробництві ковбасних виробів та напівфабрикатів. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статье приведены результаты исследований биологической и пищевой ценности рыбного сырья, его химического состава и влияние этих показателей на функционально-технологические и структурно-механические свойства фарша, и возможности применения рыбного фарша в производстве колбасных изделий и полуфабрикатов. | uk_UA |
dc.description.abstract | In article results of research of biological and nutritional value of fish raw material, its chemical composition and the influence of these parameters on the functional-technological and structural-mechanical properties of minced meat, and the possibility of using minced fish in the production of sausages and semi-finished products. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; | - |
dc.title | Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування | uk_UA |
dc.title.alternative | Рыбный фарш как сырье для производства поликомпонентных продуктов питания | uk_UA |
dc.title.alternative | Minced fish as raw material for the production of multi-component food products | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
17_179_2016.pdf | 367.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.