Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15814
Назва: Розробка технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β – каротину
Інші назви: Розработка технологии пастеризованного молока с добавлнением ванилина и β- каротина
Rozrabotka technology pasteurized milk dobavlneniem vanillin and β- carotene
Автори: Ладика, Л. М.
Машкін, М. І.
Могутова, В. Ф.
Богомолов, О. В.
Денисенко, С. А.
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Ладика Л. М., Машкін М. І., Могутова В. Ф., Богомолов О. В., Денисенко С. А. Розробка технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β – каротину. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 90-100.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання розробки технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β- каротину. Представлено результати досліджень органолептичних, фізико-хімічних показників розробленої технології пастеризованого молока, а також оптимальна доза β- каротину.
Россмотрен вопрос разработки технолоии пастеризованного молока с добавлением ванилина и β- каратина. Представлены результаты исследований органолептических, физико-химических показателей разработанной технологии пастеризованного молока, а также оптимальной дозы β- каратина.
Rossmotren question development Tehnoloiya pasteurized milk with the addition of vanilla and β- carotene. The results of organoleptic research, physical and chemical indicators of the developed technology of pasteurized milk, as well as the optimal dose of β- carotene.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15814
Розташовується у зібраннях:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
16_179_2016.pdf417.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.