Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15814
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛадика, Л. М.-
dc.contributor.authorМашкін, М. І.-
dc.contributor.authorМогутова, В. Ф.-
dc.contributor.authorБогомолов, О. В.-
dc.contributor.authorДенисенко, С. А.-
dc.date.accessioned2022-11-27T18:51:17Z-
dc.date.available2022-11-27T18:51:17Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЛадика Л. М., Машкін М. І., Могутова В. Ф., Богомолов О. В., Денисенко С. А. Розробка технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β – каротину. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 90-100.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15814-
dc.description.abstractРозглянуто питання розробки технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β- каротину. Представлено результати досліджень органолептичних, фізико-хімічних показників розробленої технології пастеризованого молока, а також оптимальна доза β- каротину.uk_UA
dc.description.abstractРоссмотрен вопрос разработки технолоии пастеризованного молока с добавлением ванилина и β- каратина. Представлены результаты исследований органолептических, физико-химических показателей разработанной технологии пастеризованного молока, а также оптимальной дозы β- каратина.uk_UA
dc.description.abstractRossmotren question development Tehnoloiya pasteurized milk with the addition of vanilla and β- carotene. The results of organoleptic research, physical and chemical indicators of the developed technology of pasteurized milk, as well as the optimal dose of β- carotene.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;-
dc.titleРозробка технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β – каротинуuk_UA
dc.title.alternativeРозработка технологии пастеризованного молока с добавлнением ванилина и β- каротинаuk_UA
dc.title.alternativeRozrabotka technology pasteurized milk dobavlneniem vanillin and β- caroteneuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16_179_2016.pdf417.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.