Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15812
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шаніна, О. М. | - |
dc.contributor.author | Мінченко, С. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-27T18:33:19Z | - |
dc.date.available | 2022-11-27T18:33:19Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Шаніна О. М., Мінченко С. М. Особливості протікання процесу бродіння безглютенового тіста з додаванням соргового борошна. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 77-82. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15812 | - |
dc.description.abstract | В статті досліджено вплив соргового борошна на протікання процесу бродіння тіста з кукурудзяного та рисового борошна. Встановлено оптимальні умови бродіння тіста та склад борошняної суміші. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статье исследовано влияние сорговой муки на протекание процесса брожения теста с кукурузной и рисовой муки. Установлены оптимальные условия брожения теста и состав мучной смеси. | uk_UA |
dc.description.abstract | The paper studied the effect of sorghum flour dough fermentation process flow with corn and rice flour. The optimal conditions for fermentation and dough composition of flour mixture. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; | - |
dc.title | Особливості протікання процесу бродіння безглютенового тіста з додаванням соргового борошна | uk_UA |
dc.title.alternative | Особенности протекания процесса брожения безглютенового теста с применением сорговой муки | uk_UA |
dc.title.alternative | Features percolation during fermentation gluten-free sorghum test of flour | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
14_179_2016.pdf | 558.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.