Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15812
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаніна, О. М.-
dc.contributor.authorМінченко, С. М.-
dc.date.accessioned2022-11-27T18:33:19Z-
dc.date.available2022-11-27T18:33:19Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationШаніна О. М., Мінченко С. М. Особливості протікання процесу бродіння безглютенового тіста з додаванням соргового борошна. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 77-82.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15812-
dc.description.abstractВ статті досліджено вплив соргового борошна на протікання процесу бродіння тіста з кукурудзяного та рисового борошна. Встановлено оптимальні умови бродіння тіста та склад борошняної суміші.uk_UA
dc.description.abstractВ статье исследовано влияние сорговой муки на протекание процесса брожения теста с кукурузной и рисовой муки. Установлены оптимальные условия брожения теста и состав мучной смеси.uk_UA
dc.description.abstractThe paper studied the effect of sorghum flour dough fermentation process flow with corn and rice flour. The optimal conditions for fermentation and dough composition of flour mixture.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;-
dc.titleОсобливості протікання процесу бродіння безглютенового тіста з додаванням соргового борошнаuk_UA
dc.title.alternativeОсобенности протекания процесса брожения безглютенового теста с применением сорговой мукиuk_UA
dc.title.alternativeFeatures percolation during fermentation gluten-free sorghum test of flouruk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
14_179_2016.pdf558.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.