Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15811
Название: Зміна білково-протеїназного комплексу пшеничного борошна при додаванні концентратів тваринних білків
Другие названия: Изменение белково-протеиназного комплекса пшеничной муки при внесенни концентратов животных белков
Changes in the protein-proteinase complex in wheat flour adding animal protein concentrates
Авторы: Шаніна, О. М.
Дугіна К. В.
Дата публикации: 2016
Издательство: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Шаніна О. М., Дугіна К.В. Зміна білково-протеїназного комплексу пшеничного борошна при додаванні концентратів тваринних білків. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 72-76.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Краткий осмотр (реферат): В статті розглянуто вплив концентратів тваринних білків на якість клейковини пшеничного борошна та її агрегуючу здатність. Встановлено підвищення вмісту сирої клейковини з 28,5% до 30,7%, зниження показника ВДК з 117 од.пр. до 94 од.пр. та зростання «сили» борошна.
В статье исследовано влияние концентратов животных белков на качество клейковины пшеничной муки и ее агрегирующую способность. Установлено увеличение содержания сырой клейковины с 28,5% до 30,7%, снижение показателя ИДК с 117 ед.пр. до 94 ед.пр. и увеличение «силы» пшеничной муки.
The paper studied the effect of animal protein concentrates on the quality of wheat flour gluten and its aggregating ability. The increase of the wet gluten content of from 28.5% to 30.7%, a decrease from the 117 DCO index ed.pr. 94 ed.pr. and an increase in the "force" of wheat flour
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15811
Располагается в коллекциях:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
13_179_2016.pdf425.13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.