Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15811
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаніна, О. М.-
dc.contributor.authorДугіна К. В.-
dc.date.accessioned2022-11-27T18:24:08Z-
dc.date.available2022-11-27T18:24:08Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationШаніна О. М., Дугіна К.В. Зміна білково-протеїназного комплексу пшеничного борошна при додаванні концентратів тваринних білків. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 72-76.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15811-
dc.description.abstractВ статті розглянуто вплив концентратів тваринних білків на якість клейковини пшеничного борошна та її агрегуючу здатність. Встановлено підвищення вмісту сирої клейковини з 28,5% до 30,7%, зниження показника ВДК з 117 од.пр. до 94 од.пр. та зростання «сили» борошна.uk_UA
dc.description.abstractВ статье исследовано влияние концентратов животных белков на качество клейковины пшеничной муки и ее агрегирующую способность. Установлено увеличение содержания сырой клейковины с 28,5% до 30,7%, снижение показателя ИДК с 117 ед.пр. до 94 ед.пр. и увеличение «силы» пшеничной муки.uk_UA
dc.description.abstractThe paper studied the effect of animal protein concentrates on the quality of wheat flour gluten and its aggregating ability. The increase of the wet gluten content of from 28.5% to 30.7%, a decrease from the 117 DCO index ed.pr. 94 ed.pr. and an increase in the "force" of wheat flouruk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;-
dc.titleЗміна білково-протеїназного комплексу пшеничного борошна при додаванні концентратів тваринних білківuk_UA
dc.title.alternativeИзменение белково-протеиназного комплекса пшеничной муки при внесенни концентратов животных белковuk_UA
dc.title.alternativeChanges in the protein-proteinase complex in wheat flour adding animal protein concentratesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13_179_2016.pdf425.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.