Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15811
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шаніна, О. М. | - |
dc.contributor.author | Дугіна К. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-27T18:24:08Z | - |
dc.date.available | 2022-11-27T18:24:08Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Шаніна О. М., Дугіна К.В. Зміна білково-протеїназного комплексу пшеничного борошна при додаванні концентратів тваринних білків. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 72-76. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15811 | - |
dc.description.abstract | В статті розглянуто вплив концентратів тваринних білків на якість клейковини пшеничного борошна та її агрегуючу здатність. Встановлено підвищення вмісту сирої клейковини з 28,5% до 30,7%, зниження показника ВДК з 117 од.пр. до 94 од.пр. та зростання «сили» борошна. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статье исследовано влияние концентратов животных белков на качество клейковины пшеничной муки и ее агрегирующую способность. Установлено увеличение содержания сырой клейковины с 28,5% до 30,7%, снижение показателя ИДК с 117 ед.пр. до 94 ед.пр. и увеличение «силы» пшеничной муки. | uk_UA |
dc.description.abstract | The paper studied the effect of animal protein concentrates on the quality of wheat flour gluten and its aggregating ability. The increase of the wet gluten content of from 28.5% to 30.7%, a decrease from the 117 DCO index ed.pr. 94 ed.pr. and an increase in the "force" of wheat flour | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; | - |
dc.title | Зміна білково-протеїназного комплексу пшеничного борошна при додаванні концентратів тваринних білків | uk_UA |
dc.title.alternative | Изменение белково-протеиназного комплекса пшеничной муки при внесенни концентратов животных белков | uk_UA |
dc.title.alternative | Changes in the protein-proteinase complex in wheat flour adding animal protein concentrates | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
13_179_2016.pdf | 425.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.