Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15783
Назва: Оцінка якості здобного печива з використанням соняшникової олії та шроту волоського горіха
Автори: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Новік, Г. В.
Рогова, А. Л.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Шидакова-Каменюка О. Г., Новік Г. В., Рогова А. Л. Оцінка якості здобного печива з використанням соняшникової олії та шроту волоського горіха. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 450-451 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15783
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-451-452.pdf189.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.