Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15783
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, О. Г.-
dc.contributor.authorНовік, Г. В.-
dc.contributor.authorРогова, А. Л.-
dc.date.accessioned2022-11-27T12:10:22Z-
dc.date.available2022-11-27T12:10:22Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationШидакова-Каменюка О. Г., Новік Г. В., Рогова А. Л. Оцінка якості здобного печива з використанням соняшникової олії та шроту волоського горіха. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2022 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків, 2022. 450-451 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15783-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleОцінка якості здобного печива з використанням соняшникової олії та шроту волоського горіхаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AKTUAL_NI_ PROBLEMY_HOSTYNNOSTI_22-451-452.pdf189.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.