Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15762
Назва: Спосіб отримання холодцю з яловичини
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Василенко, Ольга Олександрівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Рубіна, Вікторія Вікторівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Колеснікова, Марина Борисівна
Перцевой, Микола Федорович
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
Дата публікації: 11-лип-2011
Бібліографічний опис: Спосіб отримання холодцю з яловичини. Патент України на корисну модель № 61084, МПК A23L 1/0524 (2006.01) A23L 1/31 (2006.01). Ф. В. Перцевой, О. О. Василенко, Г. Є. Поліщук, В. В. Рубіна, Д. О. Бідюк, М. Б. Колеснікова, М. Ф. Перцевой, І. О. Крапивницька, П. В. Гурський, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u201014537. Заявл. 06.12.2010. Опубл. 11.07.2011, Бюл.№ 13. 3 с.
Серія/номер: 11;61084
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання холодцю з яловичини, що включає промивання м'яса, заливання його холодною водою, варку, закладання за годину до кінця варки овочів, виймання звареного м'яса, відділення кісток, подрібнення, з'єднання з процідженим бульйоном, додавання солі, додавання у кінці варки спецій, по закінченні варки додавання розтертого часнику, внесення драглеутворювача, розливання у деко чи форми, охолодження, вистоювання для драглеутворення, порціонування, відпуск, який відрізняється тим, що як драглеутворювач використовують низькоетерифікований яблучний пектин типу NE-A2 у вигляді дрібнодисперсного порошку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15762
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
61084.pdf138.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.