Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15762
Название: Спосіб отримання холодцю з яловичини
Авторы: Перцевой, Федір Всеволодович
Василенко, Ольга Олександрівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Рубіна, Вікторія Вікторівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Колеснікова, Марина Борисівна
Перцевой, Микола Федорович
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елигюсович
Міскіевич, Тадеуш Владиславович
Дата публикации: 11-июл-2011
Библиографическое описание: Спосіб отримання холодцю з яловичини. Патент України на корисну модель № 61084, МПК A23L 1/0524 (2006.01) A23L 1/31 (2006.01). Ф. В. Перцевой, О. О. Василенко, Г. Є. Поліщук, В. В. Рубіна, Д. О. Бідюк, М. Б. Колеснікова, М. Ф. Перцевой, І. О. Крапивницька, П. В. Гурський, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, Т. В. Міскіевич. № u201014537. Заявл. 06.12.2010. Опубл. 11.07.2011, Бюл.№ 13. 3 с.
Серия/номер: 11;61084
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання холодцю з яловичини, що включає промивання м'яса, заливання його холодною водою, варку, закладання за годину до кінця варки овочів, виймання звареного м'яса, відділення кісток, подрібнення, з'єднання з процідженим бульйоном, додавання солі, додавання у кінці варки спецій, по закінченні варки додавання розтертого часнику, внесення драглеутворювача, розливання у деко чи форми, охолодження, вистоювання для драглеутворення, порціонування, відпуск, який відрізняється тим, що як драглеутворювач використовують низькоетерифікований яблучний пектин типу NE-A2 у вигляді дрібнодисперсного порошку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15762
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
61084.pdf138.65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.